Klinikkens fastansatte massører har alle taget den relevante uddannelse til Fysiurgisk Massør. Vi kan således tilbyde vores patienter massage i tilknytning til den kiropraktiske behandling, eller massage som en selvstændig behandling.

Mange mennesker har arbejdsstillinger, skævheder eller måske skader, der medfører muskelspændinger. Ofte vil man forsøge at kompensere for spændingerne med andre dele af kroppen, hvilket blot forværrer tilstanden. Man udvikler således en form for en selvforstærkende, negativ reaktion.

Er musklerne meget spændte efter en længere periode med smerter, kan det være en god ide at få massage inden den kiropraktiske behandling, så denne kan udføres mere effektivt. Spørg eventuelt din kiropraktor til råds.

Med massage blødgøres musklerne ved forskellige berøringsteknikker og tryk. Nerve-censorerne i musklerne, muskelfibre og musklernes tilhæftninger på knoglerne påvirkes på en positiv måde, der er gavnlig for musklerne og får dem til at slappe af.

Ved også at løsne muskulaturen øges og forlænges effekten af den kiropraktiske behandling i mange tilfælde, og massage kan ofte forlænge den periode, der ligger mellem de nødvendige besøg hos kiropraktoren.

Massage gives oftest som en koncentreret behandling af specifikke problemer eller som forebyggende behandling. Vores massører fokuserer på dele af kroppen efter aftale med patienten og kiropraktoren, således at vores patienter får den optimale behandling.