Sportsskader er ikke kun “forbeholdt” topatleter; de kan ramme alle som dyrker motion. Der kan være forskellige ønsker og krav til hastigheden af udredning og behandling for den professionelle atlet og for motionisten, men skaderne er tit de samme.

Vores klinik har gennem mange år behandlet idrætsskader, og vi har derfor gode kompetencer inden for udredning og behandling, et erfaringsgrundlag der hele tiden søges forbedret via efteruddannelse.

Yderligere har vi opbygget et godt samarbejde med idrætsmedicinere, fysioterapeuter og massører med stor erfaring inden for dette område.
Vi kan derfor tilbyde vores patienter kvalitetsbehandling på et højt niveau.

Klinikken har tæt kontakt til flere af de største idrætsklubber i Århusområdet samt andre klubber rundt i Danmark.

Vi har igennem flere år været fast samarbejdspartner med den medicinske stab hos fodboldspillere fra AGF og håndboldspillere fra Århus Håndbold.

Yderligere er kiropraktor Jan-Anders Sørensen ansat på Team Danmarks idrætsklinik i Århus og var således i 2008 en del af behandlerstaben ved De Olympiske Lege i Beijing.

Klinikkens fysioterapeut, Jens Bo Vestergaard Jørgensen har gennem mange år arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut i Århus, inden han i årene fra 2006-2011 var ansat som ledende fysioterapeut i Århus Elite med ansvar for behandling og rehabilitering af spillerne i AGF fodbold samt Århus GF håndbold. Endvidere har Jens Bo Vestergaard Jørgensen sideløbende med dette arbejdet i Brabrand IF, SK Århus samt DHF med ungdomslandshold gennem ca. 20 år.