Flere arbejdsgivere har lavet en Sundhedsordning med klinikken og opnår derved fuldt skattefradrag for udgifter til medarbejderes kiropraktorforhandlinger. Ordningen gælder også for selvstændigt erhvervsdrivende.

Det er skattefrit for medarbejderen at få betalt sine behandlinger hos en kiropraktor af sin arbejdsgiver.

Dansk Kiropraktor Forening har udarbejdet en gratis folder om emnet, som kan fås ved henvendelse på klinikken eller kan downloades her.

Er din virksomhed også interesseret i at lave en aftale om en Sundhedsordning med klinikken, er man velkommen til at kontakte os på klinikken.

En Sundhedsordning indebærer flere fordele både for den ansatte og for virksomheden:

  • Medarbejderen oplever en kiropraktorordning som et kontant udtryk for virksomhedens interesse i medarbejderens helbred og trivsel.
  • For virksomheden er det vigtigt, at den ansatte kan komme i effektiv behandling uden ventetid. Ved mange lidelser betyder tidlig og effektiv behandling en forkortelse af sygdomsforløbet og glade medarbejdere. Selv en lille reduktion i sygefraværet kan dække omkostningerne ved en kiropraktorordning.
  • Ved et samarbejde med vores klinik betaler virksomheden kun for de faktiske behandlingsomkostninger uden bidrag til en fast årlig udgift til sundhedsforsikringer.